Vloeren

Onze vloeren

Wij werken met een vast team van medewerkers die al jaren betrokken zijn bij Terrazzobedrijf Botticino. De eigenaar is een vast aanspreekpunt voor u in de voorbereiding en is aanwezig bij de uitvoering van projecten. Zodoende kunt u als klant ook tijdens de uitvoering van het werk eventuele aanpassingen met de eindverantwoordelijke doorspreken. Zowel grote als kleinere projecten voeren wij snel en efficiënt voor u uit.
_DSC3146

Vloeren

Terrazzo is een eeuwenoud product dat zowel een klassieke als moderne uitstraling kan hebben. Cement, natuursteenkorrels (marmer, graniet), zand en water zijn de basis ingrediënten van een terrazzo vloer. Een terrazzovloer wordt gestort en is naadloos, sterk en makkelijk schoon te maken. T.b.v. een zo scherp mogelijke prijs voor u hebben wij de kleur keuze enigszins beperkt gehouden. Ook is de korrelmix geselecteerd op snelle verwerking en minimalisering van krimpspanning.

Gebruik en toepassing: projectvloeren voor o.a. horeca, winkels, kantoren en woonkamers.

Onze dienstverlening

Bij Terrazzobedrijf Botticino kunt u terecht voor het leveren en aanbrengen van terrazzovloeren. Terrazzovloeren worden gepolijst en zijn geschikt voor binnen.

Technisch advies t.b.v. ondergrond beoordeling en producttoepassing

Bekistingen en stelwerk van dilataties voor vloeren

Stampbeton en zandcementdekvloeren aanbrengen als ondergrond voor de terrazzovloeren in D40 kwaliteit

Terrazzo toplagen storten